Mijn gevarieerde aanbod

Mijn naam is Evi Deferm. Ik ben 45 en mama van een dochter van 10. Gebeten door taal en lichaamstaal, enthousiast, met een passie voor onderwijs. Of beter: voor leren. Die kinderlijke nieuwsgierigheid en fonkeloogjes kunnen bewaren -liefst een leven lang- dat is fantastisch, toch?

Vóór het 'Paleis Eigenwijs'-avontuur was ik gedurende 15 jaar leerkracht in een middelbare school. Daar maakte ik ook deel uit van de leerlingbegeleiding.

Intussen is het tijd voor een nieuw avontuur, voor mijn eigen weg.

'Paleis Eigenwijs' gaat over gedrevenheid, creativiteit, op zoek durven gaan naar nieuwe invalshoeken. Over helemaal jezelf worden en ontdekken waar je passie ligt.

Over je eigen plekje vinden en vormgeven - vandaar ook ons aanbod aan vintage (kinder)interieur en accessoires. We omringen ons graag met schoonheid en objecten die een verhaal vertellen. Zo dragen we bij aan een groenere planeet en stimuleren we jongere generaties om dat voorbeeld te volgen.

Mijn missie is kinderen sterk(er) en zelfredzaam maken. In een wereld die oneindig veel mogelijkheden biedt maar ook behoorlijk veeleisend is, is het zoveel makkelijker functioneren wanneer je van kindsbeen je eigen sterktes (en werkpunten) hebt leren ontdekken. Gewapend met een gezonde dosis zelfvertrouwen én zelfkennis is het zoveel evidenter om voluit voor je dromen te gaan!

Tot slot stel ik met trots mijn partner in crime voor: mijn dochter Amélie. Eén van haar belangrijke talenten is dat ze zonder enige inspanning een glimlach tovert op talloze gezichten.

Graag tot snel!

Liefs
Evi

Wil je meer informatie of een afspraak maken?